صفحه اصلی > اخبار بيمارستان 


  چاپ        ارسال به دوست

سیستم توزیع غذای گرم در بیمارستان شهید محمدی راه اندازی شد

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

برای اولین بار در استان هرمزگان

سیستم توزیع غذای گرم در بیمارستان شهید محمدی راه اندازی شد

برای اولین بار در استان هرمزگان سیستم توزیع غذای گرم در بیمارستان شهید محمدی  بندرعباس راه اندازی شد

رئیس مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی پیامبر اعظم (ص) ضمن بیان مطلب فوق گفت: به منظور ارتقای هتلینگ و افزایش رضایتمندی بیماران  سیستم توزیع غذار گرم دربیمارستانهای واقع در این مجتمع راه اندازی و توزیع غذا در ترالی های گرم خانه دار و در ظروف چینی مخصوص به صورت گرم در بالین بیمار صورت گرفت.

دکتر مهدی حسنی آزاد در ادامه افزود: پیش از این غذا در ظروف یکبار مصرف و در ترالی های معمولی سرو می شد که قطعا زمانی که به دست بیماران می رسید گرمای خود را از دست داده و کیفیت غذا کم می شد لذا به منظور حفظ شان و منزلت بیماران و ارتقای سیستم هتلینگ تصمیم به اجرای طرح توزیع غذای گرم گرفته شد.

وی در ادامه گفت: بدین منظوربررسی های اولیه در خصوص اجرای بهتر سیستم توزیع غذا توسط کارشناسان  تغذیه این مجتمع در سطح کشور انجام شد و مدل های از پیش ساخته شده و آماده موجود مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به عدم هم خوانی قطعات و ظروف از پیش ساخته شده و حصول نتیجه مطلوب در نهایت طرح ترالی و ظروف مورد استفاده توسط مسئولین تغذیه این مجتمع طراحی و به شرکت های سازنده ارائه گردید و در نهایت پس از تائید طرح پیشنهادی آماده و تحویل بیمارستان و با موفقیت اجرایی گردیده است .

دکتر حسنی آزاد در خاتمه ضمن تاکید بر این که قطعا تغذیه مناسب نقش عمده ای در بهبودی و سلامت بیماران دارد گفت:در حال حاضر با وجود سه کارشناس تغذیه در این مجتمع و حضورمداوم آنها در بخش های بالینی به صورت روزانه و بررسی رژیم غذایی بیماران و در کنار آن توزیع غذای گرم نهایت سعی بر آن شده است که سلامت تغذیه ای بیماران تامین گردد .

 

تنظیم خبر روابط عمومی مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی پیامبر اعظم (ص)


١٤:٠٣ - 1396/01/08    /    شماره : ٧٣٥١    /    تعداد نمایش : ٣٨٦



خروج